De Kop van Zuid (3)

Oosterheide Rocks, en dat blijkt deze woensdag 29/6 wel weer. Vier deftige heren in ‘De Huiskamer’ plus een schone dame, vormen vanaf heden het OBC. Het Oosterheidens Bloggers Collectief, of het Oosterhouts Bloggers Collectief consensus is hier nog niet over dus voorlopig is het ‘ZBC’ Zuiderhouts Bloggers Collectief. In feite volkomen irrelevant, maar dat is het hele leven.

Wat is de doelstelling? Die is er gelukkig niet en dat moeten we vooral zo houden. Wat wel prettig is, is dat er nou eens geen agenda is zelfs geen geheime. Zo zouden ze bij de gemeente ook eens een probleem aan moeten vliegen. Zonder agenda maar gewoon aan tafel met een aantal vrije geesten.

Een uurtje met elkaar aan tafel en de ideeën vliegen je om de oren. Lekker ongenuanceerd, zonder structuur. De gemeente heeft dat ook geprobeerd met de zg. On-Conferentie ten behoeve van de ‘Cultuurnota’. Deze Cultuurnota heb ik net gelezen en dan blijkt, dat de gemeente aan een beetje vrij denken geen enkele behoefte heeft gehad. Dit zie je overigens terug in de meeste nota’s van onze gemeente.

Er bestaat nu ook een plan dat heet ‘de Bruisende Binnenstad’ en dat moet je voor de grap eens lezen. Het enige wat dat plan doet is niet…….. Bruisen……  Zoals al eerder gememoreerd moet je het in Oosterhout niet hebben van de binnenstad, maar van Oosterheide. In Oosterheide hebben we geen plan, maar op de Kop van Zuid gaan we er gewoon voor.

Oosterheide Rocks en niet zo’n beetje ook!!!!!!!!!!!!

Advertenties

3 gedachtes over “De Kop van Zuid (3)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s